Yükselen Tatil Ritmi

Tatil bu aralar hala bir çoğumuzun gündeminde. Bir kısmımız güvenli bulduğumuz oteller için seçimini yaptı ama halen bir kısmımız ise karar aşamasında. Özellikle aileler için okulların biraz daha geç açılacak olması bir nevi avantaj oldu aslında. Ama yaşanan bu özel döneme rağmen, tatil yükselen ritmini yine ağustos ayında yakaladı. Ağustos ayı adeta tatili temsil ediyor değil mi? Peki siz ne durumdasınız? Tatil kararınızı verebildiniz mi yoksa hala araştırma ve karar aşamasında mısınız? Bir yandan da sosyal medyada gördüğünüz tatil paylaşımlarına iç mi geçiriyorsunuz yoksa?

Bu özel dönemde tatil imkanını destekleyen krediler, bir oranda tatil bütçesi oluşturmayı kolaylaştırdı diyebiliriz. Yapacağımız yılda bir tatilde, bütün yılın enerjisini içimize depolayan insanlarız biz Tatile gidip dönenlerin deneyimlerini görmek istemek ve tatil yorum sitelerinde otel hakkında neler yazılmış bunu bilmek isteyen yanımız ise garanticiliğimiz. Hepsi olağan. Bugüne kadar yazmış olduğumuz tüm blog yazılarımızda tatil seçimi için iyi bir araştırmacı olmamız gerektiğinin altınız çizdik. 2020 yılı ise bu seçimleri yaparken daha da özenli olmamız gerekliliğini bize gösteriyor. Otellerimizde azami titizlikle verdiğimiz hizmete, konuklarımızın olumlu geri dönüşümlerini lütfen sizde okuyun, araştırın! Kilit Hospitality Group olarak bu yıl tek temennimiz; tatil ihtiyacını konuklarımıza güvenli bir ortamda sunabilmek. Uzun yıllardır kalite standartlarımızı yükselterek sunduğumuz hizmetlerimize bu yıl ekstra gösterdiğimiz hassasiyet içindeyiz. Grup olarak bizi tekrar tekrar tercih eden konuklarımız var. Bu yıl da yine güvenli olarak seçimini bizden yana kullanan konuklarımızı ağırlamaktayız. Grubumuza ait bazı otellerimizi açabilmişken, gelen talebi karşılamak adına açılışlarımıza devam ediyoruz. Haziran ortasında açılmaya başlayan otellerimize ek açılışlarımızı sosyal medya hesapları üzerinden duyuruyoruz. Aklınızdan geçen tüm soru, istek ve talepleriniz için ise özel “tatil asistanlığı” yapan bir sistemimiz var. Tatili beyaz temiz çarşaflar, doğanın içinde bir oda, deniz, rahat zamanlar ve eğlence olarak tanımlayabiliriz değil mi? Eğlenmeyi bu yıl biraz daha fazla özlemiş olabilir miyiz? Özellikle güzel ve keyifli günün ardından akşam biraz müzik… İyi müziğin yaydığı frekanslar ile bizleri olumlu hissettirdiğini artık uzmanlar ısrarla bahsetmektedir ki ruhun gıdası olarak tanımlanır müzik. Müziksiz bir yaşamın düşünülemeyeceği gibi müziksiz bir tatilde eksik kalır adeta. Otellerimizde konuklarımıza akşamları sunduğumuz müzik ziyafetleri devam etmektedir. Konserler, canlı müzik performansları ile harika bir akşama kim hayır diyebilir ki? Hafif esen rüzgar yüzümüzü okşuyorsa ve keyifle içeceğimizi yudumluyorsak… Hayat anlardan ibarettir diye sıkça söylenir. Sizin de keyifli anların bir araya gelmesiyle unutulmaz bir tatil deneyimi sürmeye ihtiyacınız var ise ertelemeyin! Ağustos ayında yeniden açılan otellerimiz ve konuklarımızın tatil deneyimlerini görmek için sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın! Güvenli oteli nasıl seçebiliriz sorularınızı yanıtlayacak birçok yazıyı blog arşivimizde bulabilirsiniz. 

Crystal Hotels Blog okurlarımıza ve Kilit Hospitality Group konuklarına özel yine her hafta yazmaya devam etmekteyiz. Bu yıl tatil için güvenli bir otel arıyorsanız 444 0 558 / 0 242 322 00 00 numaralarını arayarak “Tatil Asistanlığı” hizmeti ile özel destek alabilirsiniz.

Her gününüz tatil tadında geçsin!

Yorumlar

Yorum yazınız