Neden Tatile Çıkarız?

Tatile hiçbirimiz hayır diyemeyiz. Tatilin birçok anlam karşılığı vardır bizlerde. Beklenti ve tercihlerimiz farklıdır. Kişilere göre anlamı değişen tatil kavramında, en temel ihtiyaca inmek istedik bu yazımız ile. Evet, en temele indiğimizde doğa ile bütünleşme arzusu çıkıyor karşımıza. Bulunduğumuz metropol şehirlerden uzaklaşma isteği, çime, sahildeki kuma çıplak ayakla basmak, deniz suyuna kendimizi bırakmak, ağaçlarla kaplı, yeşili bol bir alanda zaman geçirmek. Biraz mola vermek! Bu sebeple de doğayı ve konforu bir arada sunan oteller daha çok öne çıkar. 

Bu hafta blogda doğa ile bütünleşme arzunuzu tamamen karşılayacak iki otelimizden bahsetmek istedik. Kilit Hospitality Group otellerimizden, Antalya’ da tatilin kalbi olarak tabir edilen Kemer’in beldesi Beldibi’nde yan yana konumlanmış olan iki özel otelimiz. Nirvana Mediterranean Excellence ve Crystal Flora Beach…İkisi de birbirinden özel, doğanın içinde varlığını sürdüren, konseptleri ile konuklarını hayran bırakan otellerimizdir. Her ikisi de geniş alanda yer alırken, bulunduğu bölgenin özelliğiyle asırlık ağaçlara sahiptir. Bu ağaçları özellikle Nirvana ME bahçesinde, adeta müzelerde var olan değerli bir eser gibi görebilirsiniz. Üzerine bırakılan açıklamaları da muhakkak incelemenizi öneririz. Otellerin manzarası masmavi berrak bir denize uzanırken, arkada ise Beydağları görkemini taşır. Tatilde hepimiz için farklı beklentiler içindeyizdir. Örneğin; seçim yaptığınız otelin kapısından içeri girdiğinizde, tatil süresince tamamen otelin alanında kalmak isteyebilirsiniz. Seçiminiz bu yönde ise size sunduğu alanda doğa ile bütünleşmenizi sağlayan iki otelimiz aynı zamanda da bambaşka bir keşif sunar. Yazımızın bundan sonraki kısmı ise daha fazla keşfetme duygusunu içinde barındıranlar için öneri ile devam edecektir. Sadece otelin alanında kalmak istiyorum diyenler devam eder ise seçimleri değişebilir ☺ Bir önceki blog yazımızda da dolu dolu rota önerileri sunduk. Ortalama 3-5 günlük bir tatilin en az 1 günü tamamen doğa ile iç içe olmaya değer değil midir? Karar sizin.

Nirvana ME ya da Crystal Flora Beach’e konuk olmak hemen yakınında müthiş bir keşif sunar. Avrupa’nın en önemli doğal alanlarından seçilen Beydağları Sahil Milli Parkı içinde yer alır her iki otelimizde. Bu bölge özel endemik bitkileri, farklı türde canlıları barındırırken, çok eski bir tarihin de izlerini taşır. Kızılçam Ağacı, bu bölgede var olan ve havayı temizleyen, insanlarda özel hisler uyandıran bir ağaçtır. Sadece bu alanın yaşattığı bu özel hissi deneyimlemek için birçok insan gelir Avrupa’dan. Beydağları, kızılçam ormanları ile kaplıdır. Bu habitatta defne, sandal, mersin, keçiboynuzu gibi antik efsanelerde geçen ağaçlara da rastlarsınız. Sedir Ağacı ise bir başka etkileyici görkeme ve faydaya sahiptir. 2000 yıldan fazla ömre sahip olabilirken, yapraklarını hiç dökmeden yeşil kalabilir ve boyu ise 50 metreye kadar uzayabilir. Şifalı bir koku yaydığı ve dokunmanın dahi iyi hissettireceği, geçmiş asırlardan günümüze gelen kutsal metinlerde bahsedilmiştir. Günümüzde hem ilaç hem de kozmetik sektörünün faydalandığı doğal bir şifadır. Otele tatil için gittiğinizde bu kadar yakın mesafede size özel bir deneyim fırsatı vardır aslında. Doğayı ve size hissettireceklerini deneyimleyebilmeniz için Nirvana ME konuklarına özel rehber bir kitapçıkta sunmaktadır. Nirvana Mediterranean Excellence ya da Crystal Flora Beach’i tercih ederseniz ki halen havalar Antalya’da sıcacıkken, bu deneyimi de öneri olarak bırakmak istedik. Bir önceki blog yazımızı okuyarak keşfinizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Eğer sizde tatili daha anlamlı bir keşif gezisi haline getirmek isterseniz tüm bu noktalar sizin için. Önce keşif yapmak istediğiniz noktaları belirleyip, otelinizi ona göre planlamakta mümkün. Seçim aşamasında sizlere birebir tatil asistanlığı hizmeti veren çalışanlarımız var. Özel istek-talep ve varsa sürpriz organizasyonlarınızı sizinle planlamak için bir telefon uzağınızdalar. Kilit Hospitality Group otellerinde 2020 fırsatları için; 444 0 558 / (0242) 322 00 00 numaralarından özel çağrı merkezi hizmetine ulaşabilir, danışmanlarımız ile birlikte kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz.

Her gününüz tatil tadında geçsin!

Yorumlar

Yorum yazınız