Eylül Planı

Bu haftaki blog yazımız, bir tatile çıkıp yenilenmeye acil ihtiyacı olduğunu hissedenler için. Bu defa deneyimleyeceğiniz tatilin bambaşka olmasını diler miydiniz? Güvenli tatil sunan bir otel, içinde bulunduğumuz dönemin en önemli kriteri. İçimizin rahat olabileceği bir seçim yaparak, tatilden beklentimizi en yüksek oranda karşılayabiliriz. Güvenli otel ve tatil seçimi kriterleri için önceki haftalarda yazmış olduğumuz blog yazılarına göz atmayı unutmayın lütfen.

Eylül ayı tatil için harika bir zamanlama değil mi sizce de? Bir önceki blog yazımızda her sezonda olduğu gibi bu yıl yine tatilin en yüksek ritminin ağustos ayında yakalandığından bahsettik. Görünen o ki bu ritim bir süre daha düşmeyecek. Akdeniz’in sıcacık havası bizlere ekim sonuna kadar tatil keyfi sürebilme imkanı verecek. Söz konusu eylül ayı olunca sanki tüm diğer aylardan farklı bir havası var gibi. Elbette bütün zamanlar bölündüğü mevsimlere, aylara, sunduğu doğaya özgü olarak özeldir ama eylül biraz daha farklı hissettirir. Adına yazılmış şiirleri olan, romantizmi, insanın içine dönüşünü, yenilenme isteği ile bir nevi yeni başlangıçlar, dönüşümler ayı gibi hissettirir. Böyle bir yenilenme hissi ile tatil ihtiyacınız varsa sizler için ek bir önerimiz olacak bu hafta blogda. Yazının sonunda önerimizi bildireceğiz ama öncelikle bu otel tam bana göre diyeceğiniz seçenekleri görmeniz için linkler eklemek istedik.

Kilit Hospitality Group otellerimiz için internet sitemiz; http://www.kilithg.com sizi dilediğiniz otele ulaşmanızı sağlayacak ve avantajlar konusunda bilgilendirecektir. Antalya ' da Kemer-Side-Belek-Beldibi-Tekirova bölgelerinde, Bodrum- Güvercinlik. Belki birbirinden özgü özellikleri ile başlangıçta seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Tatil seçimi üzerine bilgilendirmelerimizde her zaman altını çizdiğimiz şey, seçim için iyi bir araştırmacı olmanız yönündedir.

Şimdi ise yazımızın sonunda sizlere öneri olarak bir şey sunmak istedik. Eylül ayında bir kaçış planınız var ise tatil valizinize belki sizde bu soruları koymak istersiniz. J

Tatilinizi, sevmediğiniz iş ortamından, size sıkıntı veren rutin hayatınızdan, kısacası mutsuzluğunuzdan kaçmak, unutmak üzere geçirirseniz dönüşünüz yaklaştıkça mutsuzluğunuzun artması ve kendinizi daha da yorgun hissetmeniz kaçınılmazdır diyor Yazar Stefano D’Anna. Ve şöyle devam ediyor; “Oysa tatil; kendine yaklaşmak, kendine gelmek, sorgulamak, uyanmak ve hatırlamak için mükemmel bir fırsat! ”Kendimize en can alıcı sorular sormamızı öneriyor. Sizler için o soruları derledik. 

-Hayatımdan ne kadar memnunum?

-Ne istiyorum? İstediklerimi gerçekleştirdim mi?

-Hayatımın amacı ne?

-Neden buradayım?

-Yaptığım işten memnun muyum?

-Geri döneceğim hayattan ne kadar memnunum?

-Şu andaki kendimden mutlu muyum?

-Bir düşüm var mı?

-Nereye, neye doğru ilerliyorum?

Bu sorular tatilinizi kötü veya sıkıcı yapmayacaktır, aksine hafiflemenize, çözülmenize, netleşmenize, nefes almanıza, kendinizi dinlemenize sebep olacaktır! Böylece dönüş yolunda mutsuz, isteksiz, endişeli ya da daha da yorgun hissetmek yerine, kendinizi çözmenin verdiği hafifliği, kararlılığı ve huzuru hissedeceksiniz, tatiliniz gerçek amacına ulaşmış olacaktır. Unutmayın! Tatil, en iyi çalışma zamanıdır. Ama kendi üzerinde! Stefano D’Anna’ ya ait bu sözler tatil ve aslında genel yaşam akışımıza farklı bir bakış açısı getiriyor.

Hepimiz harika bir tatili hak ediyoruz değil mi? Karar verme sürecinde sizlere birebir tatil asistanlığı hizmeti veren çalışanlarımız var. Özel istek-talep ve varsa sürpriz organizasyonlarınızı sizinle planlamak için bir telefon uzağınızdalar. Kilit Hospitality Group otellerinde 2020 fırsatları için; 444 0 558 / (0242) 322 00 00 numaralarından özel çağrı merkezi hizmetine ulaşabilir, danışmanlarımız ile birlikte kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz.

Her gününüz tatil tadında geçsin!

Yorumlar

Yorum yazınız